Μοναδικά βιβλία από 4 ευρώ. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Ειδικές τιμές για σχολεία, συλλόγους κι οργανώσεις.

Τελευταία κυκλοφορία

Προτεινόμενα βιβλία : Ιούλιος 2022

Κάθε μήνα η ομάδα μας προτείνει 3 αγαπημένα βιβλία.

Καλά βιβλία, ωραία μουσική, όμορφοι άνθρωποι! Μια εκπομπή για το βιβλίο που με τα φτερά των Γλαρόλυκων πετάει στον ανεξάντλητο κόσμο της λογοτεχνίας. Παρουσιάσεις, αναγνωστικές προτάσεις, αφηγήσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 18:00 στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Polis View. Περισσότερα →

Οι προτάσεις της τελευταίας εκπομπής


Θέλετε να ρωτήσετε κάτι;
Η τεχνολογία σας αγχώνει
και προτιμάτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά;

Μιλήστε μαζί μας

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο δίνουμε έμφαση ως ομάδα, αυτό είναι η επικοινωνία και η οικοδόμηση καλών σχέσεων με τους ανθρώπους που έχουμε διάδραση!

Είτε θέλετε να ρωτήσετε κάτι, είτε έχετε κάποια σκέψη που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας, κάποια πρόταση για πιθανή συνεργασία, είτε χρειάζεστε βοήθεια με την παραγγελία σας ή επιθυμείτε απλώς να μας πείτε ένα “γεια”, τα κανάλια επικοινωνίας μας είναι πάντα ανοιχτά κι εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να σας απαντήσουμε!


Με διάσταση 10,5×14,8 cm, μεταφέρονται
πανεύκολα και διαβάζονται παντού!

Υλικό για μικρούς και μεγάλους χορτοφάγους!

Ανακαλύψτε βιβλία των οποίων μέρος
των εσόδων πηγαίνει σε καλό σκοπό!


Χάρης Καραθύμιος

Αγαπητοί Γλαρόλυκοι, συγχαρητήρια για το ήθος και το έργο σας, σε καθένα σας ξεχωριστά. Είμαι εδώ για να σας υποστηρίξω, με τα λίγα που μπορώ, σε ό,τι χρειαστείτε. Ευχαριστώ πολύ για όλα.
Ανάγνωση

Χρήστος Καρράς

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά; Χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας! Τι περιμένετε λοιπόν; Νέοι συγγραφείς και όχι μόνο, ελάτε στην παρέα μας! Κάτι καλό γίνεται εδώ!!!
Ανάγνωση

Χρήστος Αζαριάδης

Δεν ανακάλυψα κάτι που δεν γνώριζα ήδη. Οι Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι είναι μία παρέα ανθρώπων, μία οικογένεια που βάζει την τέχνη πάνω από όλα, χωρίς να κοιτάζει το κέρδος ή έστω το όφελος. Το στοιχείο αυτό ήταν που με κέρδισε.
Ανάγνωση