Υπηρεσίες

Η ομάδα μας προσφέρει μια σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες, ανεξάρτητα απ’ το αν θα εκδώσετε το έργο σας από εμάς.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε το “παιδί” σας να ξεχωρίσει! Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς; Ας τα δούμε αναλυτικά…

Επιμέλεια κειμένου

Οι φιλόλογοί μας αναλαμβάνουν την επιμέλεια του έργου σας με αγάπη, ιδιαίτερη προσοχή και ταχύτατους χρόνους παράδοσης.

Μετάφραση

Θέλετε να μεταφράσετε το έργο σας σε άλλες γλώσσες; Είμαστε εδώ για εσάς! Μετάφραση από τα Ελληνικά σε Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Εικονογράφηση

Η ομάδα μας απαρτίζεται από αρκετούς εικονογράφους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο και διαφορετικές τεχνοτροπίες. Επιλέξτε τον άνθρωπο, που σας ταιριάζει καλύτερα, και δώστε ζωή στο έργο σας!

Σελιδοποίηση

Φροντίζουμε τη σελιδοποίηση του βιβλίου σας, ώστε να είναι έτοιμο για το τυπογραφείο. Παραλαμβάνετε το τελικό αρχείο και φύγατε για τύπωμα! Αν το έργο σας κυκλοφορήσει από εμάς, η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

Δημιουργία e-book

Η αγορά έχει αλλάξει και τα ψηφιακά βιβλία έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Οι εκδόσεις μας ξεκίνησαν δημιουργώντας e-books και κατόπιν πέρασαν στο έντυπο, καθιστώντας μας, έτσι, τους ιδανικούς συνεργάτες, για να εμπιστευτείτε τη δημιουργία του δικού σας e-book. Αν το έργο σας κυκλοφορήσει από εμάς, η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

Διαδραστικά βιβλία

Η ομάδα μας έχει την τεχνογνωσία και δημιουργεί υπέροχα διαδραστικά βιβλία, που διαβάζονται παντού, σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Το έργο σας ψηφιοποιείται και μετατρέπεται σε εφαρμογή, στην οποία ο αναγνώστης μπορεί να πλοηγηθεί online, ή και να την κατεβάσει στον υπολογιστή του για offline ανάγνωση. Η αίσθηση είναι όπως ενός πραγματικού βιβλίου, με σελίδες που γυρίζουν, ήχο, συνδέσμους και πολλά άλλα!

Ηχητικά βιβλία

Σε συνεργασία με αναγνωρισμένα studio ηχογράφησης, δημιουργούμε για εσάς ηχητικά βιβλία υψηλής ποιότητας. Είτε θέλετε να το διαβάσετε εσείς, ή να το αναλάβουν οι δικοί μας αφηγητές, είτε πρόκειται για μια μικρή απαγγελία, ή για ολόκληρο μυθιστόρημα, είμαστε εδώ, να υλοποιήσουμε το όραμά σας.

Οπτικοποίηση έργων

Θέλετε να πάτε το ηχητικό σας βιβλίο ένα βήμα παραπέρα; Αναλαμβάνουμε την οπτικοποίησή του με καλαίσθητο video art, ή πραγματικά πλάνα σε κορυφαία ανάλυση· έτοιμο για να το μοιραστείτε σε οποιοδήποτε πάροχο φιλοξενίας βίντεο επιθυμείτε, και να το προβάλλετε στις παρουσιάσεις σας.

Ιστοσελίδες για δημιουργούς

Αν χρειάζεστε μια όμορφη ιστοσελίδα, για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας, ή/και ένα blog, για να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, σας έχουμε καλυμμένους! Από τον σχεδιασμό του ιστότοπου, μέχρι τη φιλοξενία του, αλλά και την εκμάθηση χρήσης – αν χρειαστεί – είμαστε εδώ για εσάς!

Προώθηση / Marketing

Ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια της δουλειάς είναι αυτό της προώθησης του έργου. Δημιουργία διαφημίσεων, κοινωνικά δίκτυα, ενημερωτικά δελτία, συνεντεύξεις, διαγωνισμοί, παρουσιάσεις, εκθέσεις, τα παίζουμε όλα στα δάχτυλα και σας τα προσφέρουμε! Αν το έργο σας κυκλοφορήσει από εμάς, η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

Μιλήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ