Σχετικά

Ξεκινήσαμε τον Απρίλιο του 2021 ανεβάζοντας σε Anchor και Spotify ένα δοκιμαστικό μήνυμα “ανακοίνωση” της νέας αυτής προσπάθειας.

Ακολούθησαν τον Μάιο ηχογραφημένες απαγγελίες των κειμένων που φιλοξενήσαμε στο 1ο τεύχος του ελεύθερου λογοτεχνικού περιοδικού μας.

Τον Ιούνιο ανέβηκε το πρώτο ολοκληρωμένο ηχητικό βιβλίο (audio book) με το θεατρικό παραμύθι της Κανελλίας Τούντα “Όταν τα ζώα συζητούν: Κότες“.

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ξεκινήσαμε την, αγαπημένη πλέον, δίωρη λογοτεχνική εκπομπή μας στο στούντιο του Polis View Web Radio με παρουσιαστή τον συγγραφέα Δημήτρη Νίκου, συμπαρουσιάστρια την book-tuber Ανδρονίκη Μανουρά (Phaedra the Nerd) και εκλεκτούς καλεσμένους.

Συνεχίζουμε δημοσιεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα υλικό και αναζητώντας συνεχώς νέους τρόπους επικοινωνίας και εξέλιξης.

Πρόγραμμα

Εδώ τα καλά βιβλία

Κάθε 1η και 3η Παρασκευή, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

Αναγνώσεις κειμένων

Όποτε προκύπτουν…

Ηχητικά βιβλία

Όποτε προκύπτουν…

Πρόσφατα επεισόδια

  • Παρασκευή και δεκατρείς με την 13η εκπομπή μας και καλεσμένο τον συγγραφέα του υπέροχου παραμυθιού "Το μωράκι και τα σκιουράκια"! Όπως πάντα, καλή μουσική, βόλτα στα βιβλιοπωλεία με νέες κυκλοφορίες, προτάσεις από την Ανοικτή Βιβλιοθήκη, τα νέα των Γλαρόλυκων, Ποιήματα Θανάτου, Eurovision, αναγνώσεις από τον Δημήτρη Νίκου, βιβλιοπροτάσεις από την Phaedra the Nerd, σκιουράκια, μελίσσια, τσίπουρα, χαλαρή κουβεντούλα κι άλλα. Επόμενη στάση: Λάρισα! 
  • Κείμενο: Χρήστος Κουλαξίζης Απαγγελία: Δημήτρης Νίκου Έκδοση: Ποιήματα Θανάτου
  • Μια όμορφη εκπομπή χαμηλών τόνων, με βόλτα στα βιβλιοπωλεία, νέα από τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι, ανάγνωση κειμένων από την επερχόμενη κυκλοφορία του Χρήστου Κουλαξίζη με τίτλο "Ποιήματα Θανάτου", χαλαρή κουβεντούλα, βιβλιο-προτάσεις, απαγγελίες κ.α. Στο μικρόφωνο, όπως πάντα, οι αγαπημένοι Δημήτρης Νίκου και Phaedra the Nerd!
  • Εδώ τα καλά βιβλία #11 και συνεχίζουμε δυνατά! Μουσικάρες, βόλτα στα βιβλιοπωλεία, τα νέα των Γλαρόλυκων, αναγνώσεις, ενδιαφέρουσες βιβλιο-προτάσεις από την Phaedra the Nerd, συνέντευξη με την Ισαβέλλα Πρίτσα – συγγραφέα του υπέροχου παραμυθιού "Carpe Noctem", κ.α. Στο μικρόφωνο, όπως πάντα, ο αγαπημένος Δημήτρης Νίκου.