Τρόποι παραγγελίας

  • Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας βιβλιοπωλείου. Βάζετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι σας και όταν είστε έτοιμοι/ες, πηγαίνετε στο ταμείο για να ολοκληρώσετε την αγορά σας με λίγα μόνο “κλικ”.

  • Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Καλέστε μας από τις 9 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. στο 210-2480-250 ή στο 698-4170-256 και θα σας εξυπηρετήσει μέλος της ομάδας μας.

  • Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω Viber. Προσθέστε τον αριθμό 698-4170-256 και στείλτε μήνυμα με τα προϊόντα που θέλετε, καθώς και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Τέλος, γράψτε μας την διεύθυνση όπου θέλετε να παραλάβετε. Συμπεριλάβετε οπωσδήποτε έναν αριθμό τηλεφώνου.

  • Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω Messenger. Βρείτε μας στο m.me/glarolykoi και στείλτε μήνυμα με τα προϊόντα που θέλετε, καθώς και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Γράψτε μας την διεύθυνση όπου θέλετε να παραλάβετε. Συμπεριλάβετε οπωσδήποτε έναν αριθμό τηλεφώνου.

  • Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Στείλτε μας μήνυμα με τα προϊόντα που θέλετε, τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής και φυσικά την διεύθυνση στην οποία θέλετε να παραλάβετε. Συμπεριλάβετε οπωσδήποτε έναν αριθμό τηλεφώνου.

  • Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω email. Στείλτε μας μήνυμα στο hub@glarolykoi.net με τα προϊόντα που θέλετε, τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής και φυσικά την διεύθυνση στην οποία θέλετε να παραλάβετε. Συμπεριλάβετε οπωσδήποτε έναν αριθμό τηλεφώνου.


Συμβουλή: Δημιουργήστε λογαριασμό ώστε να ολοκληρώνετε τις παραγγελίες σας ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα!

Θέλετε να προτείνετε κάποιον άλλο τρόπο παραγγελίας; Συναντήσατε κάποιο πρόβλημα; Χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλάθι αγορών