Έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον

Αυτό που ζήσαμε ήταν μοναδικό. Και δεν αναφερόμαστε στον τρόμο της πύρινης κόλασης που σταμάτησε μόλις 500 μέτρα από εμάς. Αναφερόμαστε στην ενότητα, την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη που βιώσαμε. 

Χάρης Καραθύμιος

Αγαπητοί Γλαρόλυκοι, συγχαρητήρια για το ήθος και το έργο σας, σε καθένα σας ξεχωριστά. Είμαι εδώ για να σας υποστηρίξω, με τα λίγα που μπορώ, σε ό,τι χρειαστείτε. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Χρήστος Καρράς

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά; Χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας! Τι περιμένετε λοιπόν; Νέοι συγγραφείς και όχι μόνο, ελάτε στην παρέα μας! Κάτι καλό γίνεται εδώ!!!

Χρήστος Αζαριάδης

Δεν ανακάλυψα κάτι που δεν γνώριζα ήδη. Οι Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι είναι μία παρέα ανθρώπων, μία οικογένεια που βάζει την τέχνη πάνω από όλα, χωρίς να κοιτάζει το κέρδος ή έστω το όφελος. Το στοιχείο αυτό ήταν που με κέρδισε.

Ανδρονίκη-Φαίδρα Μανουρά

Το να είμαι μέλος της οικογένειας Γλαρόλυκοι είναι υπέροχο και ξεχωριστό. Από την στιγμή που από Φαίδρα έγινα Φαιδρόνι, πάντα ανυπομονώ για την επόμενη μέρα. Κι αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα που θα μπορούσατε να μου έχετε προσφέρει.

Ολυμπία Θεοδοσίου

Οι Γλαρόλυκοι προσπερνούν κάθε εμπόδιο και βρίσκονται παντού. Εύχομαι έτσι να είναι και η πορεία τους στον λογοτεχνικό και εκδοτικό κόσμο, και να κατακτήσουν κάθε τους όνειρο, γιατί είναι μια οικογένεια με όραμα και όμορφες ιδέες.

Κανελλία Τούντα

Δεν το περίμενε κανείς μας όταν ξεκίνησε ο εκδοτικός ότι υπάρχουν τόσοι υπέροχοι άνθρωποι που ήταν της ίδιας φιλοσοφίας και της ίδιας τρέλας. Ξεκινήσαμε για να αναδείξουμε στον κόσμο τα “παιδιά μας” και βρεθήκαμε σε ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργίας, αλληλοκατανόησης και σεβασμού.

Φωτεινή Παναγιωτακοπούλου

Θυμάμαι ότι πρώτη φορά ενθουσιάστηκα τόσο με εργασιακό αντικείμενο, καθώς η επιμέλεια κειμένου είναι μια πρόκληση για κάποιον που αγαπά τη γλώσσα και προσπαθεί να κάνει σωστή χρήση της. Έτσι, δέχτηκα με πολλή χαρά, ενθουσιασμό και χωρίς κανέναν δισταγμό την πρόταση να μπω σε έναν εντελώς νέο και γεμάτο πρόκληση χώρο για μένα!