Ολυμπία Θεοδοσίου

Η συνεργασία μου με τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι ξεκίνησε όταν έστειλα ένα κείμενό μου στον εκδοτικό οίκο για το πρώτο τεύχος του συλλογικού περιοδικού που κυκλοφόρησε σχεδόν πριν ένα χρόνο από τις εκδόσεις. Η επικοινωνία μας σχετικά με την επιμέλεια και την δημοσίευση του κειμένου ήταν άψογη, η διαδικασία που ακολούθησαν ήταν ακριβώς ίδια με αυτήν που ακολουθείται για την έκδοση ενός βιβλίου. Το αποτέλεσμα που έλαβα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο ήταν ένα ποιοτικό και καλαίσθητο περιοδικό με ένα ιδιαίτερο εξώφυλλο που θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος έργο τέχνης.

Η συνεργασία μου όμως με την ομάδα των Γλαρόλυκων δεν σταμάτησε εκεί, εφόσον αυτοί οι δημιουργικοί άνθρωποι έχουν συνεχώς όμορφες και καινοτόμες ιδέες. Έτσι, μόλις είχα ολοκληρώσει την παρουσίαση του πρώτου μου βιβλίου, έλαβα ένα μήνυμα από τον ΄΄μπαμπά΄΄ των Γλαρόλυκων τον κ. Χρήστο Κουλαξίζη, ο οποίος με ενημέρωνε ότι οι εκδόσεις θα ξεκινούσαν μία ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδίκτυο σχετικά με το βιβλίο και θα ακολουθούσαν και κάποια podcast. Το μήνυμα ακόμα περιλάμβανε μία πρόσκληση για μένα και για το βιβλίο μου, για να παρευρισκόμασταν στην εκπομπή, την οποία βάπτισαν ΄΄Εδώ Τα Καλά Βιβλία΄΄. Φυσικά και δέχτηκα αμέσως, και δεν το μετάνιωσα, εφόσον το όλο εγχείρημα της ομάδας ήταν μία άρτια οργανωμένη εκπομπή, η οποία με ΄΄οδηγό΄΄ τον συγγραφέα Δημήτρη Νίκου σε έκανε να ταξιδέψεις στον κόσμο της λογοτεχνίας. Επίσης, η κουβέντα μου μαζί του, μου έδειξε πως οι Γλαρόλυκοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το βιβλίο, αλλά και για τους νέους συγγραφείς τους οποίους αντιμετωπίζουν με σεβασμό.

Μια ακόμα καινοτομία των Ανεξάρτητων Εκδόσεων Γλαρόλυκοι είναι τα βιβλία τσέπης, τα οποία μπορείς να τα έχεις συνεχώς μαζί σου και να τα διαβάζεις με μεγάλη ευκολία, οι Γλαρόλυκοι λοιπόν προσπερνούν κάθε εμπόδιο και βρίσκονται παντού. Εύχομαι έτσι να είναι και η πορεία τους στον λογοτεχνικό και εκδοτικό κόσμο, και να κατακτήσουν κάθε τους όνειρο, γιατί είναι μια οικογένεια με όραμα και όμορφες ιδέες.

Με εκτίμηση
Ολυμπία Θεοδοσίου


Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών