Χάρης Καραθύμιος

«Αυτά είναι τα βιβλία για τα οποία μιλήσαμε, αλλά και τα μουσικά κομμάτια που ακούσαμε στην τρίτη εκπομπή μας» έγραφε μεταξύ άλλων το post στη σελίδα «Εδώ τα καλά βιβλία», που έτυχε να δω έναν μήνα μετά τη δημοσίευσή του στο facebook.

Ένα από τα βιβλία της λίστας ήταν «Ο Σκορπιός». Αμέσως αναζήτησα την εκπομπή και την άκουσα από την αρχή μέχρι το τέλος. Όταν συνειδητοποίησα ότι η επιλογή των βιβλίων που παρουσιάζονται στην ποιοτική εκπομπή του Polis View Web Radio γίνεται δίχως σκοπιμότητες διαφήμισης και κέρδους, ενθουσιάστηκα και συγκινήθηκα. Πολλώ δε μάλλον, όσο αντιλαμβανόμουν, καθώς μιλούσε, το ποιόν του παρουσιαστή, του αγαπημένου μου -πλέον- φίλου Δημήτρη Νίκου. Πόσο ελπιδοφόρο είναι, σκέφτηκα, ν’ ακούς όμορφα λόγια για το πόνημά σου από ανθρώπους που τα λένε και τα εννοούν.

«Καλησπέρα σας και καλή χρονιά με υγεία! Αν και καθυστερημένα, άκουσα την εκπομπή σας της 5ης Δεκεμβρίου. Χίλια ευχαριστώ για τα λόγια σας για το βιβλίο μου. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν θα μπορούσατε να μου στείλετε το απόσπασμα που αναφερθήκατε στον Σκορπιό ώστε να το κοινοποιήσω στη σελίδα μου», έστειλα στο messenger της σελίδας και λίγο αργότερα, τα παιδιά μού πρότειναν να “εμφανιστώ” ως καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του έτους.

Εκεί έλαβε χώρα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, διαπνεόμενη από χιούμορ, σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, κι ο χρόνος κύλησε πριν να το καταλάβουμε. Έκτοτε έχω γίνει φανατικός ακροατής της εκπομπής κι ενημερώνομαι διαρκώς για τα νέα των Γλαρόλυκων, που με τίμησαν προσθέτοντας το βιβλίο μου στον προσεκτικά διαλεγμένο κατάλογο της ιστοσελίδας τους www.glarolykoi.net.

Αγαπητοί Γλαρόλυκοι, συγχαρητήρια για το ήθος και το έργο σας, σε καθένα σας ξεχωριστά. Είμαι εδώ για να σας υποστηρίξω, με τα λίγα που μπορώ, σε ό,τι χρειαστείτε. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών