Τα blogs δεν πεθαίνουν

Ο συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός, προσφάτως σκηνοθέτης -μα πάνω απ’ όλα καλός φίλος- Δημήτρης Νίκου έχει προτείνει από καιρό την αξιοποίηση του blog μας για περισσότερα άρθρα. Και αυτό είναι κάτι που τριγυρίζει συχνά στη σκέψη μας, αλλά όλο το αναβάλλουμε κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου.

Σε μια πρόσφατη συζήτηση με τη συγγραφέα Νικολέτα Κριαρά θυμηθήκαμε την αγάπη που έχουμε για τα blogs: πόσο ρομαντικά τα ζήσαμε στο ξεκίνημά τους, αλλά και τα αμέτρητα εγχειρήματα που στήσαμε δοκιμάζοντας κάθε διαθέσιμη πλατφόρμα. Έτσι καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως τα blogs δεν πεθαίνουν∙ παραμένουν η βάση που τροφοδοτεί τα κοινωνικά δίκτυα!

Σε αυτούς τους δύο ανθρώπους, λοιπόν, οφείλεται το άρθρο που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία ενθουσιώδης ανακοίνωση: το blog μας είναι ζωντανό!

Στόχος μας είναι να κρατήσουμε έναν σχετικά σταθερό ρυθμό δημοσιεύσεων, που θα μοιραζόμαστε μαζί σας τα νέα μας, συμβουλές και “κόλπα” της δουλειάς μας, βιβλιοπροτάσεις, κριτικές, συνεντεύξεις, δρώμενα και ό,τι άλλο προκύψει στο πάντα ανήσυχο μυαλό μας. Κι αυτό γιατί κάποια πράγματα δε “χωράνε” σε ένα Facebook status∙ χρειάζονται τον δικό τους χώρο.

Κάπως έτσι, λοιπόν, σας καλωσορίζουμε στο blog των Γλαρόλυκων και σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση! 💖

1 σκέψη για το “Τα blogs δεν πεθαίνουν”

  1. Τι όμορφο και με ρομαντική διάθεση άρθρο! Μακάρι να αναβιώσει το blog και μακάρι να εκδίδεται ξανά και το περιοδικό των Γλαρόλυκων! <3
    Μπράβο στον Δημήτρη και στη Νικολέτα για την ιδέα, συγχαρητήρια και στον Χρήστο που τρέχει τα πάντα πίσω απ' όλα! Αυτός ο εκδοτικός αξίζει όλη την αγάπη και τη στήριξη!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών